(P) Dove – un sapun catifelat

Hello, hello!

Astazi va povestesc despre sapunul crema lichid Dove Original. Prin intermediul Buzzstore am primit in testare sapunurile crema Dove Original si Dove Shea Butter & Warm Vanilla. Pe cel din urma l-am oferit prietenelor pentru a se bucura de un mic, dar valoros, cadou. Eu m-am bucurat de cel Original care mi se potriveste ca o manusa. Are un miros foarte fain, dar nu asa de puternic ca cel cu Shea Butter & Warm Vanilla (nu prea apreciez mirosurile foarte puternice, chiar daca sunt foarte frumoase…. prefer ceva mai light.)  si ce e cel mai important pentru mine, lasa pielea catifelata de fiecare data cand il folosesc.

La serviciu, de exemplu, de fiecare data cand folosesc sapunul pus la dispozitie de firma unde lucrez trebuie sa folosesc si crema hidratanta. Si asta mi se intampla la multe sapunuri cumparate de mine in dorinta sa gasesc ceva mai bun, mai ieftin, mai…mai… Pur si simplu mi se usuca pielea mainilor. Dar cu Dove nu am probleme. Nici de la cel lichid, dar nici de la sapunul solid (ca sa nu laud doar ce am testat acum…). Chiar are ¼ cremă hidratantă si chiar iti lasa mainile fine si catifelate.

Ba chiar, intrucat ma tenteaza calea minimalismului si incerc sa reduc cat de mult pot mormanul de bidoane si bidonase de prin baie, este foarte potrivit si pentru dus. Cum mi se terminase gelul de dus, am folosit acest sapun cu maxim succes.

In plus, pretul este foarte bun. Rezerva de 1000 ml iti ajunge o perioada lunga de timp (conteaza bineinteles numarul utilizatorilor si pierderile provocate de manutele cele mici din familie 🙂  ) intrucat face o spuma bogata.

Nu o sa fac o analiza a ingredientelor… pentru ca pur si simplu nu ma pricep. Nu pot compara cu alte produse din aceeasi gama.

Concluzii:

  • raport pret / calitate foarte bun
  • chiar este atat de catifelat pe cat se spune 🙂
  • este eficient si folosind rezerva cred ca e si mai ecologic
  • miroase foarte bine
  • si cel mai important, zic eu, este faptul ca poate fi folosit cu succes nu doar pentru maine ci si pentru corp. asadar, un recipient in minus prin baie 😉
  • in plus, au o campanie atat de faina de promovare incat nu ai cum sa nu ii indragesti pe cei de la Dove. Stiu ei cum sa atraga femeile :).

Daca vreti sa testati produse prin intermediul Buzzstore va puteti inscrie aici .

 

 

 


2 thoughts on “(P) Dove – un sapun catifelat

  • Pierderile provocate de manutele mici sunt demne de luat in calcul :)) ma gandeam la dozator cu senzor, dar banuiesc ca asta le-ar face sa foloseasca si mai mult sapun :p

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *