sunt in 41

Si ma amuz de niste copii super efervescenti tocmai iesiti de la ore.
Si apoi gata, ca doua doamne au considerat ca trebuie sa se potoleasca. Ei nu s-au potolit. Au coborat, dar eu am ramas cu sentimentul ca ne acrim prea tare si prea repede. De ce nu ne mai plac copiii galaciosi care se imbrancesc si rad din orice?

Mihaela

0 thoughts on “sunt in 41

 • Pai nu cred ca ne-au placut vreodata, ca sa zic asa. Nu e nimic nou in faptul ca adultii nu tolereaza galagia si agitatia intr-un mijloc de transport, nu cred ca s-a tolerat vreodata. Sincera sa fiu nici mie nu-mi plac, de obicei vorbesc prostii, si tare, si se imbrancesc si nu de putine ori a trebuit s-o feresc pe Eliza sau sa ma feresc eu de ghionturile lor. Cred ca tine putin si de educatia de acasa comportamentul din societate si imbranceala si vorbitul tare nu mi se par neaparat semne de copilarie sau de veselie sau ca restul adultilor sunt acri.

  • Eu cred ca de foarte multe ori este vorba de asteptari. Eu nu ma asteptam ca un grup de 7 copii de 10 ani sa se comporte altfel.
   E drept ca inghiontelile asupra copilului meu sau a mea m-ar fi deranjat si pe mine. Si probabil ca atunci le-as fi atras si eu atentia ca imi lovesc copilul. Si injuraturile m-ar fi deranjat.
   Cred ca discutia asta nu trebuia sa o pornesc. Merg mult prea putin cu mijloacele de transport in comun ca sa vad tot felul de situatii incat sa “mi se umple paharul”.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *